Георги Марковза Епицентър. бг След патриотичното, атлантическото и пълно със себеотрицание

...
Георги Марковза Епицентър. бг След патриотичното, атлантическото и пълно със себеотрицание
Коментари Харесай

Георги Марков: Българският героичен парламент... Посрамище!

Георги Марков

за Епицентър. бг

 

След патриотичното, атлантическото и цялостно със мъжество отсвирване на съветската посланичка за откриването на новия парламент, ме стопираха български туристи в Будапеща. Познаха ме хората и питат, какво героично още да чакаме.
Казха им, ето какво още ще направи героичният български парламент:

1. Ще изгони съветската посланичка в период до 24 часа, с цел да е удовлетворена Мустафа.

2. Ще скъса дипломатически връзки с Москва, с цел да се прочуем по света.

3. Парламентът ше излезе с декларация, че Руско-турската война не е освободителна за нас. Освободили са ни не руснаците, а опълченците.

4. Ще разрушим паметниците на Гурко, Столетов и Скобелев, както американците унищожиха паметниците на Линкълн, военачалник Ли и прочие

5. Ще издигнем монументи на Байдън, Блинкен и Нюланд в символ на благодарност за евроатлантическите полезности в деяние: войната в Сърбия при която починаха и деца, войната в Ирак, третия пол, миграцията, ислямизацията на Европа и други атлантически геройства.

6. Ще забрани стихотворенията на Вазов за Русия и Освобождението

7. Ще смени 3-ти март като народен празник с 12 август, рождения ден на Джордж Сорос за приноса към Неправителствени организации.

8. Вместо " Съединението прави силата ", ще изпише на постройката на Народното събрание " НАТО прави силата ".

9. Ще разгласи референдума след 9.09.1944 за република или монархия за нереален. Така ще унищожаваме републиката, президентската институция и Радев. Ще си върнем царя, който скоро пи уиски с британския крал.

10. Ще детронира царя, който сподели " Винаги с Европейски Съюз, но в никакъв случай против Русия ". Така ще останем без страна и освен де факто, само че и де юре ще станем американска колония.

 

П.П. Какво ще стане в случай че Тръмп завоюва на 8 ноември? Ами няма да признаем ИЗБОРИТЕ, а на нашите предварителни ще гласоподават, вместо твърдите партийни ядра, единствено управленията.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР